Padel shop

Wat heb je nodig om Padel te spelen?

Padelwinkel in regio Dordrecht

De essentiële benodigdheden voor padel koop je in onze padelwinkel in Papendrecht, gelegen naast Dordrecht. Deze winkel bevindt zich bij TOP Padel. Hier vind je alles wat je nodig hebt om padel te spelen. Ga je eenmalig spelen en heb je geen racket? Wij verhuren in de winkel ook padelrackets voor €3,- per racket.

In onze padelwinkel in Papendrecht vindt je Dutch Padel rackets

Om goed te padellen heb je ook een goed racket nodig. Of je nu indoor padel gaat spelen of buiten je energie in de strijd gooit; goed materiaal is basis. In onze padelwinkel vind je verschillende producten, zoals:

  • Padel ballen
  • Gripjes
  • Padel rackets van Dutch padel Elite series

Dutch Padel is opgericht in 2015 en één van de eerste padelmerken van Nederlandse bodem. In onze winkel vind je kwalitatief goed spelende en sterke carbon rackets van dit merk. De rackets zijn scherp geprijsd een daardoor toegankelijk voor veel spelers. Daarnaast zijn de rackets ontwikkeld en getest door professionele spelers van deze fantastische sport. Met een Dutch Padel racket verschijn jij in stijl op een van onze banen.

Bij Tennis Only vind je alles voor tennis

Wij zijn niet alleen een padelvereniging, maar ook een gezellige tennisvereniging. Hiervoor hebben wij geen assortiment in onze padelwinkel. Wij verwijzen je graag naar Tennis Only in Rotterdam. Service, klantgerichtheid en vooral vakkundigheid maakt Tennis Only tot de ideale partner voor iedere liefhebber van de sport. Met een vloeroppervlak van ruim 1000 vierkante meter is Tennis Only de grootste winkel in zijn soort en zeker een bezoek waard. Uiteraard vind je het complete aanbod ook in hun online shop.

Helpdesk

+31 104103453

Koop jouw racket bij onze specialisten

Ben je na enkele keren spelen ervan overtuigd dat padel de sport voor jou is en wil je dus je eigen racket gaan kopen? Vraag hiervoor onze hulp in de padelwinkel van TOP Padel. Heb je al een racket op het oog en wil je er zeker van zijn dat wij deze in de winkel hebben? Neem dan contact met ons op via 078 - 615 9145 of stuur een e-mail naar info@tc-top.nl. Onze medewerkers kijken het graag voor je na.