Binnenbaan padel

 Indoor padel 

Indoor padel is een manier om de populaire sport uit te voeren zonder de invloeden van weersomstandigheden. Je speelt naar hartenlust op een van de drie indoor padelbanen van TOP Padel in Papendrecht. Een padel binnenbaan bij ons in Zuid-Holland huur je eenvoudig en snel met of zonder abonnement.

 In- en outdoorbanen

 Sportieve bedrijfsuitjes

 Geen lidmaatschap nodig

Indoor padel spelen houdt je droog én fit

Padel is een sport die je zowel out- als indoor beoefent. Je hoeft geen ervaring met een racketsport te hebben om aan padel te beginnen, maar het helpt je natuurlijk wel. Op één van onze binnenbanen speel je indoor padel zonder invloed van weer of wind. Dit zorgt voor een makkelijkere instap in de sport. Bij ons padellen is niet alleen heel leuk, maar het is ook eenvoudig te regelen. Je huurt een binnenbaan voor padel eenmalig los of op basis van een abonnement. Hiermee speel je vaker en betaal je minder.

Tennis

Huur een baan en kom spelen met je vrienden of collega’s

Padel spelen op een binnenbaan is ook uitermate geschikt voor sportieve bedrijfsuitjes. Zo heb je sporten en teambuilding in één. Uiteraard is het ook mogelijk om een baan te huren om met je vrienden te spelen. Wanneer je vaker dan één keer indoor padel gaat spelen, kan een goed racket niet ontbreken. Deze zijn te koop in de padelwinkel van TOP Padel. Kijk voor het huren van een baan op onze website of neem contact op via 078 - 615 9145. Je kunt ons ook per e-mail bereiken door een e-mail te sturen naar info@tc-top.nl.

Contact

TOP Tennis & Padel
Parkweg 5
3356 LM Papendrecht

078 - 615 91 45
info@tc-top.nl

Stel een vraag