Binnenbaan padel

 Evenementenlocatie in Papendrecht 

Wanneer je op zoek bent naar een evenementenlocatie in Papendrecht waar sport hand in hand gaat met een ontspannen sfeer, zit je helemaal goed bij TOP Padel. Onze medewerkers zorgen voor een onvergetelijk evenement bij ons op locatie. Jouw wensen worden hierbij zo veel mogelijk gerealiseerd.

 In- en outdoorbanen

 Sportieve bedrijfsuitjes

 Geen lidmaatschap nodig

De meest sportieve evenementenlocatie vind je in Papendrecht

Wij beschikken over binnen- en buiten tennisbanen en padelbanen en zijn daarmee een uitstekende evenementenlocatie voor de sportieve mens. Op onze locatie vind je een prachtig terras omringd met palmbomen. Wanneer de zon schijnt, waan je je hier op een tropische locatie met uitzicht over onze mooie padelbanen. Ons barpersoneel voorziet je na afloop van jouw potje padellen van heerlijke hapjes en drankjes. Kiezen voor onze evenementenlocatie betekent dat je sportieve activiteiten combineert met gezelligheid in een fijne ambiance. Wanneer het weer je in de steek laat, verplaats je het evenement eenvoudig van buiten naar binnen.

Tennis

Informeer naar de mogelijkheden

Het organiseren van een evenement bij TOP Padel staat garant voor een sportief en culinair evenement in een mooie omgeving. Wil je meer weten over onze vereniging en de mogelijkheden die wij bieden als evenementenlocatie? Bel ons dan via 078 - 615 9145 of stuur een e-mail naar info@tc-top.nl. Onze medewerkers bespreken graag alle opties met je.

Contact

TOP Tennis & Padel
Parkweg 5
3356 LM Papendrecht

078 - 615 91 45
info@tc-top.nl

Stel een vraag