Tennisvereniging Oostpolder Papendrecht

Tennisvereniging Oostpolder Papendrecht (TOP Tennis) is één van de grootste sportverenigingen van Papendrecht met bijna 600 leden. Ons groeiende ledenbestand geniet optimaal van alle faciliteiten. Je gebruikt bij ons acht buitenbanen, waarvan drie Gravel Prestige banen, vijf Smashcourt banen en een miniveld. Naast een tennisvereniging zijn wij ook dé padelvereniging van Papendrecht en hebben wij meerder padelbanen ter beschikking.

Onze tennisvereniging Oostpolder Papendrecht staat open voor nieuwe sponsoren

Het sportcomplex van tennisvereniging Oostpolder Papendrecht heeft naast de buitenbanen ook meerdere binnenbanen. Er zijn vier binnenbanen beschikbaar om te tennissen en drie indoor banen om te padellen. Om ons gehele complex te onderhouden en blijven ontwikkelen, zijn nieuwe sponsoren vrij om ons te benaderen. Er zijn diverse sponsormogelijkheden voor onze tennis- en padelvereniging, waaronder:

  • Business pakket
  • Deluxe pakket
  • Premium maatwerkpakket

Bij padel- en tennisvereniging Oostpolder Papendrecht reken je als sponsor in ieder geval op meerdere evenementen en reclame bij zowel bij onze tennis- als paddelbanen. Daarnaast geniet je – afhankelijk van het gekozen pakket – van nog meer voordelen, zoals tennispassen.

Informeer naar alle mogelijkheden en word sponsor

Raak betrokken bij onze vereniging en ervaar de voordelen hiervan. Jouw bedrijf krijgt meer bekendheid en wij hebben de mogelijkheid om ons complex nog verder uit te breiden. Heb jij interesse in sponsoring van tennisvereniging Oostpolder Papendrecht of onze padelvereniging? Bezoek dan één van onze evenementen of neem contact op voor meer informatie. Je bereikt ons via 078 - 615 9145 of door het sturen van een e-mail naar info@tc-top.nl. Wij vertellen je graag meer over onze vereniging.

Upcoming businessevents

Netwerkborrel 8 januari!

zondag 8 januari 2023

De ijsbaan heeft de leden van de TOP Businessclub van harte uitgenodigd om aan te sluiten bij hun netwerkborrel zondag aanstaande. Partners en kinderen mogen mee! 

14.00 Inloop
15.00 Opening
15.30-17.00 Hapjes 

Locatie: TOP Tennis & Padel, Parkweg 5 in Papendrecht

Ben jij er bij?

Sponsor van de maand

Bekijk onze trotse sponsor van de maand!