Binnenbaan padel

Binnen en buiten een tennisbaan in Papendrecht

Bij TOP Padel en TOP Tennis reserveer je als lid eenvoudig een binnen of buiten een tennisbaan in Papendrecht. Hier speel je naar hartenlust een potje tennis of het nu goed of slecht weer is. Wanneer je lid wordt van onze vereniging geniet je daarnaast van alle bijkomende voordelen zoals deelname aan activiteiten.

 In- en outdoorbanen

 Sportieve bedrijfsuitjes

 Geen lidmaatschap nodig

Wij hebben zowel binnen als buiten een tennisbaan in Papendrecht

Of je nu een tennisbaan binnen of buiten wilt reserveren, bij ons is het allemaal mogelijk. Je reserveert een baan om met je vrienden te spelen, of volgt trainingen van een van onze leraren. Daarnaast vinden er geregeld activiteiten plaats op zowel onze binnen- als buitenbanen. Ons uitgebreide sportpark beschikt over de volgende tennisbanen:

  • Drie gravel prestige banen die zich buiten bevinden
  • Vijf smashcourt banen die zich buiten bevinden
  • Vier hardcourt banen die zich binnen bevinden

Iedere tennisbaan, zowel binnen als buiten wordt uitstekend onderhouden en voldoet aan alle eisen. Dit geldt ook voor de banen waarop je bij ons komt padellen.

Tennis

Informeer naar de mogelijkheden die onze vereniging jou biedt

Een tennisvereniging zoals TOP Padel/Tennis is de perfecte plek om in jouw regio nieuwe contacten op te doen en je sportieve zinnen te verzetten. Er is altijd wel een tennisbaan om te bespelen, binnen of buiten. Daarnaast zijn wij ook een uitstekende evenementenlocatie. Wil je meer informatie over onze vereniging? Bel ons dan via 078 - 615 9145 of stuur een e-mail naar info@tc-top.nl. Wij zien je graag bij ons op de baan!

Contact

TOP Tennis & Padel
Parkweg 5
3356 LM Papendrecht

078 - 615 91 45
info@tc-top.nl

Stel een vraag