Binnenbaan padel

Bedrijfsuitjes in de regio Drechtsteden

Bedrijfsuitjes voor jouw bedrijf gevestigd in de Drechtsteden zijn een goede manier om jouw werknemers op een andere manier samen te laten werken. Bij TOP Padel in Papendrecht reserveer je een baan voor een uitje waar jouw personeel flink van gaat zweten. Zo leer je elkaar eens op een andere manier kennen.

 In- en outdoorbanen

 Sportieve bedrijfsuitjes

 Geen lidmaatschap nodig

Wij bieden de sportiefste bedrijfsuitjes aan in Drechtsteden

De sport padellen is nog altijd bezig aan een opmars in populariteit. Nog niet iedereen heeft het plezier van dit spel ervaren. Daarom is het leuk om het eens met je collega’s te proberen tijdens bedrijfsuitjes. Bij ons is zowel outdoor als indoor padel mogelijk. Hierdoor gaan bedrijfsuitjes bij ons altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Na afloop van het sportieve gedeelte van de dag, drink je met jouw personeel in een drankje in onze prachtige horecagelegenheid.

Tennis

Boek jouw teambuilding vandaag nog

Op een padelbaan van TOP Padel vinden de leukste bedrijfsuitjes plaats. Tijdens een wedstrijd komen de fanatiekste kwaliteiten van jouw medewerkers naar boven. Dit is niet alleen ontzettend leuk, maar ook heel waardevol voor de groepsbinding. Neem contact op via 078 - 615 9145 of stuur een e-mail naar info@tc-top.nl. Onze medewerkers informeren je graag over alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Contact

TOP Tennis & Padel
Parkweg 5
3356 LM Papendrecht

078 - 615 91 45
info@tc-top.nl

Stel een vraag